През 2015 г. митична ранна прототипна версия на PS Vita се появи на сайта Assemblergames.com, но бе свалена малко след това. Сега същата конзола отново е тук и вече се продава в eBay. Но ако искате да притежавате уникално късче геймърска история, ще трябва да бръкнете дълбоко в джоба си.

Както споменахме по-горе, PS Vita прототипът е известен на обществеността от 2015 г. и е доста различен от крайния модел PS Vita, който Sony пусна в края на 2011 г.

Първо, прототипната единица използва плъзгащ механизъм, подобен на PSP GO и Xperia Play, които по онова време бяха разглеждани като доста амбициозни техники. Второ, той използва нормални SD карти, вместо патентованите от Sony карти памет, които струват адски много в сравнение с други флаш памети (пазарните цени са около 35 долара за 16GB Vita карта памет на eBay, докато 16GB microSD карта се продава за няколко долара).

Другите разлики от крайната търговска версия включват:

Тъй като това е прототип, той има HDMI изход
Бутоните и аналоговият стик имат различен дизайн и изглеждат по-сходни с бутоните на DualShock 3, а не с PS Vita
Той работи с FW 0.990
Той има изпъкнали I / O портове (Vita порт, microUSB и HDMI), което е подобно, но по-забележимо от това, което се намира на Гърбът на устройството не е с традиционното покритие
Няма вградена батерия

Офертата в eBay идва с десетина снимки, удостоверяващи автентичността на конзолата. Продавачът с прякор andalsgames_com пък има 100 процента положителен рейтинг.

Без съмнение, има вероятност тази обява да бъде свалена за няколко часа, тъй като продаването на прототипи не е съвсем легално. Поради това вероятно трябва да я проверите възможно най-скоро, тъй като снимките, включени в списъка, са много хубави!

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари