Томи се завръща в Prey 2

0
13

Ако си спомняте, в първата част на Prey главен герой беше индианеца Томи. Tой беше отвлечен от огромен извънземен кораб заедно с няколко души и така започна едно екшън приключение, включващо разходка в света на духовете, портали в пространството и трепане на извънземни.

Разработчиците на Prey 2 решиха да се откажат от неговите услуги – в продължението на преден план излиза шериф Килиан Самюелс, който е нещо като междупланетен ловец на глави. Излиза че Томи няма излезе в пенсия и ще се появи в Prey 2 – при това няма да е редови статист с кратка изява.

„По време на играта ще срещнете този персонаж. Той няма да се появи веднъж и да изчезне. Томи е част от сюжета на играта. Талантите, които притежава, са страхотни – особено възможността да се разхожда сред духовете в света на мъртвите. Тези интересни дарби определят неговата роля в историята” – разказа Крис Ринхарт от студиото Human Head.

Авторите засега не разкриват каква е точно ролята на червенокожия Томи във футуристичния Pray 2, но очакваме детайли през следващата седмица, когато ще се състои изложението GamesCom 2011.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за