Трейлър към Remnant: From the Ashes ни запознава със средата

0
168

Gunfire Games, студиото зад Darksiders 3 представи тази седмица нов трейлър към своята следваща игра – Remnant: From the Ashes. Публикувана от Perfect World Entertainment, играта ще ви изправи срещу едни наистина досадни и ужасяващи твари, с които вие ще трябва да се преборите в търсене на отговор на мистериозен инцидент. Един от световете, които ще посетите в играта носи името Яаеша. Откритото пространство предлага чудесна картина на една избуяла природа и това, което изглежда като древен храм.

Авторите на Remnant: From the Ashes обещават огромен брой врагове (в което може да се убедите чрез видеото по-долу) и 20 разнообразни боса. Още по-хубаво звучи това, че всяко едно ниво в играта ще е процедурно генерирано, т.е. ще може да я преигравате без да ви омръзва.

„Светът е хвърлен в хаос от древно зло, което е дошло от друго измерение. Човечеството се бори да оцелее, но и то владее технология, чрез която се отварят портали към други царства и алтернативни реалности. Героите ще трябва да пътуват през тези портали, за да разкрият мистерията около произхода на нашествениците, да търсят ресурси, за да останат живи и да се борят за оцеляването на човечеството“, гласи анонса на Remnant: From the Ashes.

Играта излиза на 20.08.2019 за конзоли и в Steam.

По-долу ви представяме и видео, в което може да разберете повече за играта от нейните разработчици, както и да видите геймплей от Remnant: From the Ashes.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари