Уточнена е датата за излизането на екшън-играта Bloodborne

0
22

По време на анонса на новия проект от гейм-студиото From Software – ролевият екшън Bloodborne, бе обявено, че продажбите на играта ще започнат през 2015 година. Твърде неясен срок, но за радост на феновете в брошурата на Sony от изложбата E3 2014 бе открита по-точна информация.

Според тези данни, играта трябва да се появи през последното тримесечие на тази фискална година, тоест до края на март 2015 година. Проектът засега се разработва само за PlayStation 4, но ако постигне успех, със сигурност ще се появят версии и за другите компютърни платформи.

Историята на играта се разгръща в древния град Ярнам, който архитектурно и стилистически напомня на смесица от средновековен Лондон и Будапеща. Известно е, че някъде в града се намира чудодейно лекарство, в търсенето на което участват десетки пътешественици. Главният герой от играта е един от тях. Пристигайки в Ярнам, героят разбира, че градът е прокълнат, по улиците бродят неприятни чудовища и безумните местни жители. Оцеляването в играта става с помощта на огнестрелно и хладно оръжие.

Играта е много динамична, но нейните създатели подчертават, че е наблегнато върху ролевите принципи. Проектът се разработва съвместно с авторите на игрите Demon’s Souls, Dark Souls и Dark Souls 2.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за