Участниците в DC Universe Online се увеличиха с 1 000%

0
56

Онлайн играта DC Universe, която се поддържа от Sony Online Entertainment, е увеличила с 1 000% активните си участници след пускането на безплатния режим от вида „free-to-play”. Заглавието е най-бързо продавания продукт от този тип в историята на Sony Online Entertainment, предаде Game Spot.

Безплатният вариант на играта стартира на първи ноември и само за седмица успя да спомогне за увеличаването на геймърската маса със солиден процент. Данните са изнесени от Джон Смедли, който е президент на Sony Online Entertainment.

Масираният наплив от играчи е предизвикал технически проблеми, изразяващи се в продължително изчакване за вход в играта и множество по-дребни недостатъци. Причина за проблемите е претоварването на сървърите, които се грижат за обслужването на DC Universe Online. Смедли е заявил, че екипът е запознат със ставащото и работи по въпроса. Добавени са допълнителни сървъри, които да компенсират увеличения брой на геймърите.

DC Universe Online е игра, в основата на която стоят супергерои и битки за справедливост. Играчите могат да изберат дали ще се борят с престъпността в ролята на герои или ще влязат под кожата на някой злодей. Действията се развиват на легендарни места като Метрополис на Супермен и Готъм Сити на Батман. В света на DC Universe могат да се срещнат множество герои и злодеи, които са добре познати на любителите на комиксите.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари