Учител предаде урок по математика в Half-Life: Alyx

3
11615

Half-Life: Alyx може да даде добър урок затова как една печеливша поредица може да се завърне тържествено след 13 години. Играта може да ви научи и какво представляват съответните ъгли.

Това е направил преподавателят Чарлс Кумбър от Сан Диего. Стоейки си вкъщи поради опасността от COVID-19, той е пренесъл бялата дъска от училище вкъщи посредством първото ниво на Half-Life: Alyx. Чрез маркери и дъски, достъпни във виртуалната реалност, той е предал урока за дефиниция и сравнение на ъглите и го е публикувал в мрежата YouTube. По време на шестнадесетте минути прайм тайм Кумбър започва с размяна на обичайните за положението шегички преди да започне същинската част. В един момент той дори използва дървена планка за демонстрация на проблем. Една от задачите накрая пък бе предадена в стаята за наблюдение на Аликс.

В помощ идва забележителното ниво на детайлност на света на новия Half-Life: Alyx, където геймърът действително може да рисува по прозорците на стъклената къща на героинята. За това служи и комплект цветни маркери. Колко интересно е да научим какво са противоположни или кръстни ъгли на фона на алармите на Комбината и Цитаделата. Изглежда видеото е предназначено за неговите ученици, но въпреки това то набира популярност по целия свят с около 250 хиляди гледания.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари