В края на месец юли съобщихме за модификацията Grand Theft Space за GTA V. Ето че разработчиците завършиха работата върху мода и дори качиха в YouTube епичен трейлър по случай излизането на играта.

Ако вече ви е омръзнал живота на обикновен престъпник в Лос Сантос, то новият мод за GTA V ще ви даде възможност кардинално да промените професията си и да станете истински астронавт. В Grand Theft Space ви предстои да излезете в космоса и да изследвате Слънчевата система.

Новата модификация не е просто някаква разходка в космическото пространство. Модът дава възможност за кацане върху 11 уникални планети и 3 луни. Това съвсем не е всичко. В Grand Theft Space геймърите ще се срещнат с космически пришълци, които вече отдавна са познати на многото фенове на GTA Online.

Но Grand Theft Space е самостоятелна платформа, даваща възможност на другите производители да създават собствени модове. да добавят планети, луни и т.н.

Сюжетът накратко е, че космическите пришълци подготвят атака срещу Земята и играчите ще трябва да се запознаят с тази заплаха в продължение на първите няколко нови мисии. Работата върху космическата модификация е вече изцяло завършена и Модът може още сега да бъде изтеглен от gta5-mods.com

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари