Емблематичната локация от Fallout играта от 2010-та година – New Vegas, ще дебютира скоро и на четвъртата част, благодарение на усърдната работа от фен на поредицата. Разработчикът се известен с никнейма Sir_Bumfrey_Diggles и вече е успял да преработи местностите Гудспрингс и Примм. Заинтригуваните могат да изгледат демо видеото с локациите в YouTube.

Sir_Bumfrey_Diggles твърди, че в този случай той изцяло преработва дизайна на целия свят, докато негови приятели ще помогнат с кодовете и тестването, за да вдъхнат отново живот на Новия Вегас. Засега проектът е в сравнително ранен етап на разработка. Програмистът коментира във форумите на Reddit: „Трябва да пресъздам всички постройки отначало, но хубавото е, че някои постройки са си идентични с други по картата. Тоест колкото повече строя, толкова по-лесно ми е да строя.

Текстурите също ще бъдат малко по-различни. Намерих изображения, които долу-горе ще заместят оригиналите от играта New Vegas, но не всички са перфектни. Целта на този мод не е просто да пресъздам Новия Вегас във Fallout 4, а да използвам целия нов свят за игра по кампания. Това значи, че ще заимствам някои от базовите куестове от New Vegas и ако някой иска да се занимае по-надълбоко с тези неща, да може да използва картата, която ще пусна, когато стане по-завършена„.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Azhen Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Да живеят модърите !