Фен създаде цялата територия на GTA V в Cities: Skylines

0
139

Играта Cities: Skylines излезе миналата седмица и бе харесана както от геймърите, така и от критиката. Този геймърски проект така се хареса на играчите, че всеки ден в Steam Workshop се появяват десетки модификации, разширяващи възможностите на играта и добавящи нови уникални особености.

Един от феновете пресъздаде в играта града Лос Сантос от Grand Theft Auto V, заедно с неговите особености и квартали.

„Фен ли сте на GTA V? Предлагам пълния модел на Южен Лос Сантос, Паломино и Санди Шорс“ – съобщи геймърът с псевдоним grockefeller. „Не ви ли се е искало да окажете влияние върху измисления от Rockstar Games град, както и да управлявате всичко в него? Сега можете да направите това! Ще се сблъскате и с други проблеми – бюра по труда, екология, инфраструктура, изхвърляне и преработване на отпадъците и много други“.

Модът се нарича Los Santos from GTA V и може да бъде изтеглен от Steam. Много геймъри харесват тази модификация и във форума на Steam има много коментари с разнообразни съвети и препоръки.

Да си припомним, че гейм-студиото Colossal Order и издателството Paradox съобщиха за рекордни и за двете компании продажби на тази игра само един ден след нейното излизане. За един ден бяха продадени 250 хиляди копия на играта.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари