Филмът по Assassin’s Creed излиза през 2013 година

0
302

Ubisoft планират да направят филмова адаптация на успешната си игра Assassin’s Creed. Продукцията трябва да излезе по големите екрани до края на следващата година. Това, което остава загадка, е дали става въпрос за същия филм, който Ubisoft Motion Pictures правят в момента с New Regency и в който ще участва Майкъл Фасбендър или за някой друг.

По всяка вероятност става въпрос за различен филм. Причината е, че, според по-ранните сведения, едва е започнало писането на сценария за въпросния филм с Фасбендър. Няма как един екшън филм с толкова много специални ефекти да може да измине пътя от сценария до големия екран за една година. Само постпродукцията и работата по визуалните ефекти би отнела повече от дванайсет месеца.

Дали Ubisoft са подготвили друг филм или, поради наближаващия край на 2012 година, са имали предвид по-скоро 2014, отколкото 2013 година, не е съвсем ясно.

Що се отнася до филма с Фасбендър, в него ще се разказва за „човек, който научава, че предшествениците му са били тренирани убийци, след като бива отвлечен от тайна организация с връзки с Рицаря Темплар и, след това, изпратен обратно във времето, за да открие и възвърне важни исторически артефакти.“

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари