Филмът по The Division, една от най-очакваните филмови ленти по видеоигра днес, вече има нов режисьор, съобщава Deadline. Това е познатият с работата си по We’re The Millers и филма от 2018 с участието на Дуейн Джонсън „Небостъргач“, Роусън Маршал Търбър. Той заменя на режисьорския стол Дейвид Лийтч, който се отказва от участие в проекта заради своя следващ филм Bullet Train. Очаква се Лийч да остане като продуцент на филма.

Филмът по The Division ще следва сюжета на първата игра, в който по времето на Черния петък в Ню Йорк е разпространен посредством банкнотите вирус, който убива милиони и хвърля в хаос града. Специален отряд бива активиран със задачата да овладее ситуацията и да запази мира в това, което е останало от Голямата ябълка.

Продуценти на лентата са Bad Version, Nine Stories, Ubisoft Film and Television и Freckle Films, а правата за излъчването му бяха спечелени преди две години от Netflix. Главните роли в The Division са поверени на Джесика Частейн и Джейк Джиленхол.

Deadline припомнят, че Търбър има вече изградени силни връзки с Netflix, след като той ръководи работата по Red Notice с Дуейн Джонсън, Гал Гадот и Райън Рейнолдс, като продукцията се счита за един от големите хитове на компанията.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари