Финалната версия на Diablo 3 вече е на пазара

0
32

Diablo 3 излезе официално днес. Предварителните поръчки за играта възлязоха на два милиона бройки. Заглавието вече е налично за купуване в Европа, Канада, САЩ, Южна Корея, Югоизточна Азия, Австралия, Нова Зеландия, Тайван и Хонконг, съобщи Eurogamer.

На 8000 места по света имаше нощни събития в очакване на отварянето на магазините. Шефът на Blizzard определи пускането на Diablo 3 като кулминация на много години, прекарани в усилена работа.

„Благодарни сме за ентусиазма, който показаха играчите и за помощта, която ни оказаха по време на бета тестовете. Сега, когато играта вече е готова, се надявам, че всички ще се забавляват, поразявайки демони и събирайки плячка из подземията.”, е казал още Майк Морхайм.

Blizzard направи официални разяснения за функцията на Diablo 3 Starter Edition. Тази версия ще играе ролята на демо, което ще се разпространява безплатно. То ще позволи на геймърите да се запознаят с най-новия Diablo преди да закупят играта,

Има една малка подробност, която гласи, че през първите 30 дни достъпът до Starter Edition ще бъде възможен само със специална парола, която пък може да бъде намерена само в кутиите на оригиналната игра Diablo 3.

В безплатната версия на играта геймърите ще имат достъп само до първата част на приключението, която приключва след срещата със Skeleton King. Друго ограничение ще бъде невъзможността за качване на нивото на играча над 13. Налице са и още ограничения, сред които липсата на достъп до Real Money Auction House.


На опашка за Diablo 3

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари