Финалното DLC на Remnant: From the Ashes излиза следващия месец

0
125

Кооперативният шутър Remnant: From the Ashes ще се сдобие с финално DLC следващия месец. Новото съдържание носи името Subject 2923 и представя две огромни биоми, които играчите ще могат да проучат, редом с нова кампания, проследяваща произхода на странния свят на Remnant.

Subject 2923 води своето начало след събитията в основната игра, фокусирайки се над района Ward Prime, който можете да видите в трейлъра по-долу. Въпросното място е военно-изследователски комплекс, където за първи път човечеството установява връзка с други светове посредством могъщи създания познати като Пазителите. 

“Малко по-различно е темпото от всичко, което сме правили”, казва водещия дизайнер на Remnant Джон Пърл. “Много странни неща се случиха там. Това е огромен комплекс, който можете да проучите. Има пъзели. Има и исторически елементи за хората, които обичат да задълбават в кампанията. Доста интересни неща има за преоткриване, както и много предистория.”

Освен военния комплекс, играчите ще могат да проучат и провинциалната област на Remnant, която е потопена в пост-апокалиптична атмосфера. Редом с това, Gunfire Games ще представи и изцяло нов свят в лицето на мразовития Kingdom of Reisum – идея, която студиото разработва още от началната фаза на играта. 

“Светът на Reisum е изграден от концепция, която се зароди още в началото на Remnant, произлизайки от картина на човекоподобно същество, но гигант и наоколо плъхове с човешки размери.”

Subject 2923 е най-големият експанжън на Remnant и прибавя между 4-6 часа време за игра в зависимост от уменията на играча. Към новостите влизат нови оръжия, екипировка и други дреболии. Очаквайте DLC-то на 20 август. Цената му е в размер на $10.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари