Фотореалистичният хорър Works of Mercy излиза в началото на юни

4
242
Pentacle направиха важен анонс – The Works of Mercy ще излезе на 07.06. в Steam.

Полското студио Pentacle ще ни поднесе ужасяващо приключение, изградено в един фотореалистичен свят, опитвайки се да се настани за дълго в съзнанието ви. Играта е пореден успешен пример за ползите от краудфъндинга и значението на Kickstarter днес. Заглавието беше анонсирано преди две години и оттогава събра почти 18 000 канадски долара, за да може тя да се появи за PC (в Steam) и виртуална реалност.

„The Works of Mercy разказва история за лична трагедия и увредена психика. Когато тайнствен мъчител кара героя да убива хора, за да спаси семейството си, той (играещия) бива изправен пред ред драматични въпроси. Кой е този мъчител? Защо е така настроен към семейството на героя? Докъде трябва да стигнеш, за да удовлетвориш желанията му? Как ще оправдаеш тези убийства в замяна на нечий друг живот? И как ще живееш с вината от стореното?“, гласи анонса на играта.

The Works of Mercy е вдъхноовена от модерни и класически заглавия, като „Отвращение“ на Полански, „Сиянието“, Gone Home и P.T.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
ХР истоМетоди ДамяновgooogAgentpat™ Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat™
Agentpat™

Нищо, ама нищичко фотореалистично не видях от трейлъра! Точно обратното – дървена графика и още по-дървени модели на персонажите. Действително играта ще е…ужасна!

gooog
gooog

ebasi tupniqta

ХР исто
ХР исто

da we 4uek