По-рано този месец, хакерска групировка се похвали, че са успели да компрометират мрежите на две големи гейм компании – Crytek и Ubisoft. И както все повече става ясно, явно наистина са паднали жертва на хакерска атака, макар и да не е известно до каква степен. Наскоро потребители на Reddit и ResetEra са прегледали отново публикуваните от хакерите скрийншоти, с които доказват успеха си и са открили интересни неща за бъдещите планове на немското студио Crytek.

Студиото току-що издаде безмислостната към всеки графичен процесор преработена версия на Crysis, Hunt: Showdown набира все по-голяма популярност и въобще изглежда така сякаш Crytek са оставили в миналото проблемите на студиото, които заплашваха самото му съществуване. От анализа на атаката изтекла информация от студиото, потребителите на двата онлайн ресурса откриват това, че Crytek подготвят цели три нови проекта. Става дума за Battle Royale игра от света на Crysis, на продължение на чудесната Ryse: Son of Rome и на проект за виртуална реалност, отново от вселената на Crysis.

От информацията, която е извлечена се разбира, че Crysis Next ще е BR заглавие, което включва „стотици играчи“ и „адаптиращи се Nanosuit сили“. Документът бива придружаван от изображение на боец в един от емблематичните костюми. Ryse Next пък се спекулира, че ще е продължението на Ryse: Son of Rome, но това е единственото, което се знае засега. Играта се прие доста топло в Steam, така че слухът за евентуално нейно продължение въобще не звучи нелогично.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари