Хидео Коджима настоява, че Death Stranding има успех в продажбите

0
173
Rick and Morty пародия на Death Stranding

Независимо от противоречивия отговор на феновете по адрес на Death Stranding, Хидео Коджима все пак настоява, че играта има успех в продажбите, при това достатъчен, че да позволи на Kojima Productions да финансира следващия си необявен проект. 

В интервю за японския сайт Livedoor (преведено от VGC), създателя на Metal Gear Solid казва: “Успяхме да прекосим линията, за да сме на печалба, което включва покриването на всички разходи по разработката. Затова смятам, че крайния резултат е успешен.

“И все пак имаме и PC версия на играта, която предстои да излезе, както и сме се подсигурили в подготовката по работата върху следващ проект, така, че няма нужда от тревога.”

Death Stranding излезе през ноември миналата година и разбуни духовете, особено на най-запалените фенове на Коджима. Много се изписа за това какво е и какво не е това заглавие, но сред най-често срещаните определения е, че е по-скоро ходещ симулатор, с минимално количество екшън – липсващ елемент, който изпъква най-много особено в популярната поредица на Metal Gear Solid. 

Разбира се, феновете до ден днешен се надяват на чудо, което да възкреси смразяващо реалистичния Silent Hills, който макар и в рамките на кратко демо, показа силното въздействие на психологическия терор и ужас по един нов и освежаващ начин. С известна доза късмет, може би Коджима ще се вслуша в своите почитатели по отношение на новата разработка.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари