Мачът на финала на Световното първенство по футбол е ясен, като Хърватия и Франция се изправят в борба за престижния трофей, за който мечтаят поколения футболни играчи. Франция е традиционен фаворит на световното състезание, така че не е изненада, че отново се връща във финалите, но Хърватия няма същите очаквания. Всъщност, националният отбор по футбол на балканската страна дори не беше във FIFA 18 само допреди няколко седмици.

Когато FIFA 18 стартира през септември за компютър и конзоли, бихте могли разбира се да играете като Арсенал или Ливърпул, а също имахте възможност да играете с национални отбори. Франция, Германия и Бразилия бяха в играта на този етап, но Хърватия не беше там. Тя не стигна виртуалния каталог на FIFA 18 до актуализацията за Световната купа през май. И дори ако отидете на бърз старт с „Kick Off“ режима във FIFA 18 днес, все още не може изобщо да изберете Хърватия – можете да използвате този отбор само в режим Световната купа.

Това не е огромен скандал или нещо такова, но показва колко малко уважение е имало към Хърватия през последната година, когато става въпрос за международния футбол.. или поне за ЕА. И да спечели, и да загуби в неделя във финалите, вече се съмнявам, че ЕА ще пропусне Хърватия от забавлението на FIFA 19 тази есен.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
Методи ДамяноfАз-СъмИме Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Име
Име

във FIFA 15 също ги няма, вероятно 18ката не е единствената, в която са ги „изпуснали“

Аз-Съм
Аз-Съм

Хърватия са един от фаворите много преди да започне световното!
Двама от колегите ми са заложили на тях преди да започне…

Методи Дамяноf
Методи Дамяноf

Но пък целият свят се радва, че уродите от ге йбритания са изхвърлени от световното по футбол! Видяхме ментето Хари Кейн, който е изцяло ялов. Ако не бяха Панама и дузпите, и ако не бяха съдийте да измислят дузпи за ге йбритания, кой щеше да чуе за „голмайстора“ Кейн?! А сега видяхме колко жалък е Хари Кейн…