Четвъртата част на The Wolf Among Us ще се появи на пазара на 27-ми май

0
19

Гейм-студиото Telltale Games официално публикува датата за началото на продажбите на приключенската видеоигра The Wolf Among Us. Новата част се нарича In Sheep’s Clothing, а продажбите за персонални компютри, Mac и PS3 започват на 27-ми май тази година.

Собствениците на Xbox 360 конзоли ще трябва да почакат само още един ден – до вторник, а притежателите на iOS устройства ще могат да я получат в сряда – на 29-ти май. Кога ще има версия и за портативната PS Vita не е уточнено. Във връзка с този анонс разработчиците представиха в уеб-пространството дебютен трейлър на In Sheep’s Clothing:

The Wolf Among Us е стилен детективски куест, базиран на поредицата комикси Fables. Героите в играта са приказни същества, на които се е наложило да напуснат вселената на приказките и да се преселят в света на хората. Проектът Telltale Games е посветен на един от тях – Вълкът, който е в ролята на детектив, следящ приказните същества да се показват пред света само с човешки облик. Той трябва да разкрие загадъчен убиец, всяващ страх и ужас сред жителите на града Фейбълтаун, който е имитация на мрачната западна част на Манхатън. Решенията, които вземате в играта, водят да различни промени с неочакван край.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари