Beat-em-up заглавието с комедиен елемент Shaq Fu: A Legend Reborn най-сетне се сдоби с премиерна дата. Играта на Saber Interactive излиза на 5 юни за PS4, Xbox One, PC и Switch.

За да отпразнува постижението, студиото пусна подходящо шантав анимиран трейлър, който показва колоритната визия и геймплей на играта.

Shaq Fu: A Legend Reborn е продължение на култовата класика от 90-те Shaq Fu. Анонсът ѝ най-напред дойде още в началото на 2014 г. и играта събра достатъчно финансиране през Kickstarter. Тогава ентусиазиран фен дори даде 4000 долара, за да получи още обяд и игра на баскетбол в дома на легендата Шакил О’Нийл.

Сега четири години по-късно, което определено си е доста чакане, Shaq Fu: A Legend Reborn ще се появи за любимите ви платформи. Подобно на оригинала, и тук акцентът е върху масовките на фона на подчертано хумористична атмосфера с неподправения център на „Орландо Меджик“ и „Лос Анджелис Лейкърс“. В първата част от 1994 г. младата тогава звезда на НБА се бореше с мумии и демони в алтернативна версия на Япония. Играта не се прие добре, но през годините събра доста фенове.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари