Чисто нова ролева игра от създателите на Pokémon идва за Switch

0
108
Приятна изненада от снощната Nintendo Direct презентация бе анонсът на новата игра на Game Freak. Студиото, известно на всички с работата си по основните игри от хитовата серия Pokémon, обяви новия си проект. Работното му заглавие е Town и той представлява RPG игра, насрочена за 2019 г. за Nintendo Switch.

Действието ни отвежда в малко селце, което живее в сянката на могъщ замък. Идилията обаче е нарушена, когато група мистериозни чудовища неочаквано нападат земята. Като стил, Town е JRPG заглавие с традиционна походова бойна система. Играчите могат да издават различни команди, да набират помощници сред жителите на селцето и да изследват околностите. Всичко това – на фона на типичната чиби графика, позната ни от последно време.

Както споменахме, заглавието може и да се промени преди премиерата. Тя няма и точна дата, затова засега „2019 г.“ е единственото, което знаем за играта.

В допълнение, видяхме още анонса на порта New Super Mario Bros. U Deluxe, на новата Yoshi’s Crafted World и на Luigi’s Mansion 3.

Като цяло, прилични заглавия, макар и трудно да бъдат определени като вълнуващи.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари