Шегаджии пуснаха до Обама петиция за унищожаване на всички копия от Skyrim

2
47

Сатиричният сайт Christ Wire призова всички, които са заинтересовани за безопасността на децата да подпишат петиция до президента Обама, с която се иска унищожаването на всички копия от играта Skyrim.

В текста на петицията се казва, че играта съдържа прекалено много насилие и сцени на убийства, които са по-реалистични от допустимото. Петицията е реално съществуваща и може да бъде намерена в сайта на Белия дом. Към момента е подписана от само 384 души. За да й бъде обърнато внимание са нужни общо 25 хиляди подписа.

Christ Wire е сатиричен сайт, който защитава ценностите на консервативното християнство. Понякога историите в сайта погрешно се взимат на сериозно.

Освен унищожаване на всички копия от Skyrim, създателите на петицията искат геймърите, които се забавляват с играта да бъдат разследвани и наказани с пълната сила на закона. Последното искане е да бъде създадена база с данни, съдържаща аватари и потребителски имена, за да може тийнейджърите да бъдат следени по-добре.

За да има официален отговор на петицията, тя трябва да набере 25 хиляди подписа до 24 декември тази година. Това обаче е малко вероятно.

Skyrim е творение на Bethesda Game Studios и е част от поредицата The Elder Scrolls. Играта дебютира преди две седмици и е достъпна за платформите Microsoft Windows, PlayStation 3 и Xbox 360.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари