Шест минутно видео от Serious Sam 3: BFE

7
24

В YouTube се появи шест минутно видео, даващо ясна представа за геймплея и графиката, които може да очакваме от играта Serious Sam 3: BFE, която е разработвана от Croteam във версии за РС, PS3 и Xbox 360.

След като видяхме видеото ни се струва, че всички хвалби и разкази на хърватите за новия енджин, който те са разработили от нулата за целите на играта, са нищо повече от голяма шега. В графичен план Serious Sam 3: BFE изглежда направо трагично. Човек започва да се пита къде е визията от първите скрийншотове, публикувани преди няколко години. Възможно е на клипчето да са запечатани откъси от ранна преалфа версия с минимални графични настройки. Поне се надяваме да е така.

Между другото, Croteam официално съобщиха, че компютърната версия на шутъра ще предложи възможност за игра на сплитскрийн до четирима души.

Един от играчите ще управлява с мишка и клавиатура, а останалите трима могат да използват геймпадове. Croteam казаха, че такава възможност е била пожелана от играчите и разработчиците са решили да ги послушат.

Сплитскрийнът за четирима ще е наличен, както в кооперативната кампания, така и в мултиплеър режимите, където могат да играят общо до 16 човека. Очакваме Serious Sam 3: BFE през септември тази година вече не толкова ентусиазирано.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
martinez09
martinez09

Изглежда много дървена .. като цяло дърво с нова графика ! Очаквах повече от тази игра, но да има за децата да се радват ! Да живее Zamunda и Arena, защото без тях трябва да даваме пари за тези бози. 😀 A сега просто ще я тествам, като излезе.Няма смисъл точно за тази игра да се дават пари поне от видеото което видях не струва.

UnderDark
UnderDark

Време е на тоя Сериозния Сам да се добави и едно огледалце за задно виждане, че то голямо вървене назад пада ,особено като се бие или стреля.

Agentpat™
Agentpat™

Тъпа игра = тъп геймплей – то просто няма как да е по друг начин! А за една от най-безумните игри (Serious Sam) важи с най-голяма сила. Но пък феновете й ще се изкефят, каквото и да им предложат, стига гадовете да са повече от мравките в света и Самчо да носи по 15-се пушкала със себе си.

Puppet Master
Puppet Master

Първа част беше класика в жанра – no brain necessary FPS. Вървиш и трепеш всичко що шава.

mIRCata
mIRCata

След Crysis 2 някой да ми изпука тая графика… Пък са смисъла на играта, няма въобще да коментирам.

Bfaf
Bfaf

Всичко изглежда някак си направено от хартия, а и игрите не предоставяха ли подобна графика преди 10 години?

Kllz
Kllz

Не че нещо но клипчето е мод на MW2.