fbpx
1.5 C
София

Шутърът World War 3 преработен, излиза по-късно тази година чрез нов издател

Най-четени

Съвременният военен шутър World War 3 ще бъде преработен и ще разшири своето съдържание с подкрепата на нов издател, споделя студиото разработващо играта The Farm 51. 

The Farm 51 ще си партнира с глобалния издател на игри MY.GAMES, който е познат със заглавия, като Warface. В анонса си студиото набляга на факта, че ще запази пълен креативен контрол върху своята разработка, докато MY.GAMES ще асистира в издателската дейност, маркетинга, мениджмънт на общността и бекенд инфраструктурата на World War 3.

Поради настоящата преработка обаче продажбите на World War 3 в Steam са временно недостъпни. Въпреки това, играчите, които вече са си купили играта могат спокойно да продължат да ѝ се радват. 

На този етап нито The Farm 51, нито MY.GAMES потвърждават, че ще има промяна в бизнес модела на играта, или дали ще дадат опция за безплатен достъп – “повече информация по отношение на бизнес модела ще бъде разкрита по-късно тази година.”

Разработчикът и съосновател на The Farm 51 Камил Билчински сподели анонса за новото партньорство миналия месец: “ Нашето сътрудничество с MY.GAMES ще ни даде възможност да разширим World War 3 глобално, като в същото време останем верни на първоначалната визия за играта, докато работим над нейния геймплей, изгладим механиките и разширим границите на цялостния проект.”

Преди да излезе версия 1.0, World War 3 ще представи поредица от големи актуализации в лицето на нови карти, оръжия и др. Вижте пълният списък тук.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини