Ще ви е нужно ниво 30, за да играете Blood & Wine в The Witcher III

0
5


Тази година светът на видеоигрите ще стане свидетел на края на историите на две емблематични фигури – Гералт от Witcher III и Нейтън Дрейк от Uncharted. Приключението на последния вече е тук и светът е впечатлен от новия Uncharted, докато Вещерът не е пролял последна капка кръв все още, тъй като последното му приключение – Blood & Wine – излиза в края на май, на 31-ви.

PushSquare публикува в края на миналата седмица интересно интервю с Каролина Стакира, старши сценарист на играта, в която тя споделя любопитни подробности за втория и последен експанжън за The Witcher III.

Така например от думите ѝ става ясно, че ако още не сте приключили с играта, ще може да играете експанжъна и в играта, но ще ви е нужно да имате поне ниво 30, тъй като приключението ще е наистина трудно. Колко трудно? Отговаря Стакира:

Даже по-трудно (от останалите му приключения). Hearts of Stone беше доста хардкор на моменти. Ние допълваме значително изживяването от играта, ако това питате. Представяме тази специална мутираща система, която ви позволява да отключите мощни ефекти за Гералт и допълнително да подобрите това, с което разполагате. Ще трябва да изхарчите доста точки, за да отключите всичко, така че вероятно ще го играете в новия режим New Game+ през повечето време. Що се отнася до препоръчителното ниво, ще ви е нужно ниво над 30, за да си прекарате добре. Ако обаче го нямате, подобно на Hearts of Stone представяме нов режим, който ще ви представи Гералт на по-високо ниво с неразпределени точки за умения”, обяснява тя.

Що се отнася до Тосент, мястото на действие на Blood & Wine, то това ще е е локация, която ще се различава радикално от Wild Hunt. В Тосент всичко е мирно и тихо. Тук ще видите и столицата му Боклер, която е стара елфическа местност, в която са се заселили хора. Имате богата и запазена архитектура и любезни и благородни жители. Случва се нещо немислимо и идилията на Тосент е разрушена, след като неизвестен звяр започва да избива благородните жители. Но Гералт разбира се е тук и той ще трябва да запази мира в Тосент.

С над 90 нови куеста и повече от 30 часа геймплей, нови и интересно герои и богати възможности за изследване на средата и подобряване на възможностите на Гералт, Blood & Wine обещава да е един грандиозен завършек на сагата за вещера. Поне засега.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за