Ще може да изпробвате безплатно A Plague Tale: Innocence

2
279

A Plague Tale: Innocence е игра, за която сме ви разказвали доста пъти. Играта впечатли мнозина при излизането си по-рано тази година и аплодисментите към Asobo Studio не бяха незаслужени. Заглавието получи изключително добри ревюта, още повече, че не говорим за голямо студио, а за независима компания.

Ако сте от хората, които се чудите как изглежда играта, и playthrough клиповете в YouTube не са ви достатъчни, може да изпробвате първата глава напълно безплатно. Asobo анонсираха публикуването на безплатно демо за PC версията на играта в Steam, както и в магазините на другите платформи, за които тя е достъпна. А ако след изиграването му, A Plague Tale: Innocence ви е харесала, то ще може да я закупите с отстъпка от 33% до 16-ти.

„Каним ви да се впуснете в едно опустошително, емоционално и брилиантно приключени, каквото е A Plague Tale: Innocence с безплатен пробен период, който е достъпен от днес за всички платформи“, пишат в Steam Asobo.

A Plague Tale: Innocence ви поставя в едни от най-мрачните времена на средните векове. Ще попаднете във Франция във вихъра на Стогодишната война и опустошението, което оставя чумната епидемия, покосила хиляди човешки живота в Европа. Самата игра ви среща с Амисия и Хюго, брат и сестра, чиито родители падат жертва на подла конспирация, а на децата им се налага да бягат едновременно от два врага – войните на Инквизицията и пълчищата плъхове, сеещи смърт.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари