Ще правят документален филм по създаването на God of War

2
348

Интересът около хитовата игра God of War е огромен, интересно е и самото разработване на играта. Като резултат от този огромен интерес, Santa Monica Studio реши да превърне историята си в цял филм. Другата причина за излизането на филма е честването на една година от появата на заглавието. В него ще видите Кори Барлог, директорът на проекта и екипа на Santa Monica, както и актьорите, въплътили се в ролите на Кратос, Атрей и Фрейа. Филмът ще е пълнометражен и ще дебютира в YouTube PlayStation канала. Официалното му име е God of War: Raising Kratos.

Филмът ще покрие цели 400 заснети часа в рамките на три години разработка, довели до създаването на видеоигра, обрала множество награди. God of War цялостно промени хода на франчайза и всеки от програмистите ще сподели своите преживявания в Raising Kratos. Някои фенове предположиха, че последните секунди от трейлъра в YouTube подказват, че ще има продължение, тъй като включва неизвестни досега кадри. Барлог обаче поясни, че те са част от преработената версия на God of War 3 за PlayStation 4.

God of War дебютира на пазара на 20-ти април 2018 за PS4 и беше продадена над 5 милиона пъти за месец. Играта обра овациите и спечели награда за Игра на годината от The Game Awards, BAFTA награда и още много други постижения, както и публичност. Дори сценарият на играта бе похвален от Гилдията на писателите в САЩ.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари