Ще правят филм по Firewatch

0
25

Мистериозното приключение с перспектива на камерата от първо лице Firewatch на Campo Santo ще бъде адаптирано за голям екран, предава Holywood Reporter. Играта привлече вниманието на медии и геймъри, впечатлявайки с оригиналния си сценарий и визия, макар и да не бе приета равнозначно от всички, заради проблеми, които съпровождаха дебюта ѝ, както и това, че не представя много време за изиграване, което е нормално за инди заглавие.

Във Firewatch влизате в ролята на Хенри, горски рейнджър, който обикаля горите на Националния парк Шошон. Стоейки и на пост в наблюдателната си кула, Хенри общува само със своя пряк началник Дилайла. След редовното си обхождане на околността, той се завръща в кулата, за да открие, че някой е идвал в нея и е разхвърлял, вероятно търсейки нещо. Общувайки си чрез уолки-тоуки с Дилайла, вие напредвате в играта, като от поведението ви в разговорите и чрез изследване на средата пред вас се разкриват нови територии и улики, които ще ви помогнат да разберете повече за мистериозния мъж, който ви наблюдава отдалеч.

Засега проекта си няма актьори, режисьор и сценарист. Знае се само, че ще бъде продуциран от Good Universe (Don’t Breathe, Oldboy).

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари