Японски магазин пуска информация за нов Playstation 3

0
23

Ненадейно се появи информация за нов Playstation 3, като е важно да се подчертае, че не става въпрос за конзола от следващо поколение, а за нова версия на стандартната Playstation 3 платформа. До момента версиите са две – Phat, което бе първата по-едра версия на конзолата, и Slim, която е с леко усъвършенстван хардуер, сравнително намален размер и по-голямо дисково пространство. Вчера обаче японски магазин пусна информация за трета версия на конзолата, която е възможно да се появи съвсем скоро.

Оригиналният пост е тук, но е изцяло на японски. Благодарение на Andriasang става ясно, че информацията е дошла в магазина „директно от Sony“. Версията на новата конзола е CECH-3000B и ще тежи точно 2.6 кг. Дисковото пространство е 320GB, консумацията на енергия е намалена на 200W (от 230W), а най-очевидната разлика е в промяната на вида на Power и Eject бутоните – LED осветлението е премахнато от тях. Поне до това заключение е стигнал Andriasang в превода си.

Според японския магазин цената на конзолата няма да се промени, т.е. ще бъде на цената на стандартен Playstation 3. На въпроса „кога ще се появи?“ сайтът отговаря, че Sony са им казали „в момента, в който свършат сегашните конзоли в магазините.“

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за