1.5 млн. са изгонените чийтъри от PUBG

0
84

PlayerUnknown’s Battlegrounds е магнит за чийтърите още от началото и авторите на играта знаят това. Независимо от усилията им, хората, които не обичат да играят по правилата постоянно се множат.

Докъде се простира проблема може да разберем от съобщение на BattleEye, услуга, бореща се с чийтърите, която помага и на PUBG. Наскоро компанията сподели в Twitter, че банват между 6000 и 13 000 чийтъра на ден. Колко общо дотук са хората в PUBG получили забрана да продължат да мамят? 1 500 000! PCGamesN се позовава на данни от SteamSpy, според които играта се радва на потребителска база от над 26 000 000 човека, което означава, че чийтърите в играта хич не са малко. Положението никак не е добро в перспектива, ако се вземе предвид, че броят на баннати геймъри тук е бил едва 50 000 през август, 300 000 през октомври, 700 000 през миналия месец. Кой знае колко ще е броя им на пролет?!

Както вероятно знаете дългоочакваната премиера на пълната първа версия на играта се състоя по-рано този месец. PUBG Corp. анонсира и ред подобрения (освен новата карта) в основния модул на играта, изглаждане на графиката, нанасяне на баланс в множество системи и още много корекции. Пълният списък може да видите тук.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за