12-минутно геймплей видео на Battlefield 1

0
18

За тези, които изгарят от нетърпение да разберат малко повече за дългоочакваната видеоигра Battlefield 1, има добри новини. EA DICE пусна през YouTube-профила на Battlefield ново геймплей видео, разкриващо 12 минути от пролога „Буря от стомана„.

 

По интересен начин са представени механизмът и превозните средства на играта, като едновременно с това е илюстрирана ужасяващата картина на Първата световна война (или поне доколкото е възможно да се илюстрира в компютърна игра, в която мисията на играча е да убива всичко по пътя си).

Видео започва с проникновен коментар: „Повече от 60 милиона войници се сражаваха във война, която би трябвало да е край на всички войни. Но това не бе краят. Тя промени света завинаги. Това, което последва, е кървава битка на фронта. И ти няма да оцелееш.“

Видеото показва част от първата мисия, която е много наситена, с разгорещени битки и дори каране на танк. Освен това, когато играчът умре, винаги се появява различно име на умрелия войник. Вероятно с това, студиото е искало да подчертае големия брой убити хора във войната.

 

Очакваната от много геймъри игра Battlefield 1 трябва да излезе на пазара на 21-ви октомври тази година, и ще е достъпна за конзолите PlayStation 4 и Xbox One, както и за персонални компютри.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари