$15 месечно за The Elder Scrolls Online

5
48


Zenimax Online Studios разкриха на завършилото в Кьолн изложение GDC 2013 сумата, която ще се наложи да плаща всеки геймър решил да се впусне в битка в The Elder Scrolls Online. Това ще са $15 на месец. Фентъзи MMORPG заглавието ще се появи следващата година и ще е предназначено за конзоли и PC.

Отделно от това и издателят на The Elder Scrolls Online Bethesda, още не е обявил първоначалната сума, която ще позволи на геймърите да играят The Elder Scrolls Online.

В интервю за MCVUK на Gamescom, шефът на разработчика на заглавието Zenimax Online Studios сподели, че плащането на месечна такса е идеалното решение за The Elder Scrolls Online, което звучи леко странно предвид, че масово днес игрите съществуват в F2P вариант. Една от последните големи игри, които бяха изградени на модел на абонамента беше Star Wars: The Old Republic на Electronic Arts. Започнала с 1.7 млн. подписали се да играят в края на 2011г., играта имаше един милион само шест месеца по-късно, което и накара студиото да я направи F2P заглавие в края на миналата година.

Понастоящем най-голямото заглавие, което ползва модела на месечните плащания е World of Warcraft, което в разстояние на три години загуби над 4 млн. играчи, за да се стопи до 7.7 млн. в момента от 12 млн. през 2010г., а от Blizzard вече обявиха, че следващото им MMORPG заглавие вероятно няма да използва този модел.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари