Разработчиците пускат безплатни подаръци по различни причини. Да подаряваш допълнения поради несъответствие във валутата обаче е ново.

Но, изглежда, точно това се случва в Civilization VI, тъй като 2К Games анонсира цял набор допълнения, които ще бъдат достъпни безплатно за притежателите на Digital Deluxe изданието. Тази инициатива се провежда под предлог, че хората в страните извън Щатите не получават стойността, за която са си платили. В САЩ примерно Digital Deluxe изданието се продава срещу $79.99, а в Австралия цената се покачва с цели десет долара.

2К Games коментира изненадващия ход: „Важно е за нас, играчите, където и да живеят по света, да получат цялата висока стойност, която Digital Deluxe предлага. Забелязахме, че конкретни валути надценяват цените, за които продаваме играта, затова сме развълнувани да предложим тези нови допълнения без допълнително заплащане на тези, които решат да закупят или вече притежават копие от Digital Deluxe изданието на Civilization VI.“

„Новите допълнения“ (Digital Deluxe пакетът вече предлага някои екстра функции в сравнение с оригиналната игра) включват два различни набора със сценарии в Civilization VI, които ще се издадат през следващите месеци и трима нови лидери с произход Африка и Югоизточна Азия, които да допълнят вече разширилия се отбор.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари