300 игри за Ouya в процес на разработване

6
27

2013 ще е особено плодородна година за гейм индустрията. Очакваме на пазара да бъдат пуснати не само новите поколения PlayStation и Xbox, но и продукти като Steam Box на Valve и Project Shield на Nvidia. Да не забравяме и един от най-хитовите продукти в сайта Kickstarter за 2012 година – гейм конзолата с Android Ouya. Точно за нея ще си говорим днес.

Както вече знаете, конзолата ще струва само $99 – много по-малко от Xbox или PS. Цената обаче не е достатъчна – тя трябва да бъде подкрепена с разнообразие от игри. Тук идва и добрата новина – изглежда бъдещите собственици на Ouya ще получат това желано разнообразие. Говори се, че в процес на разработка са цели 300 видео игри. За съжаление, не се знае колко от тях ще са готови за дебюта на платформата този март.

Дали Ouya ще застраши бъдещето на традиционните конзоли? Напълно възможно. За целта обаче трябва да са налице няколко предпоставки: първо, конзолата трябва да се промотира качествено; второ, трябва да има достатъчно количества от продукта още по време на излизането му на пазара и трето, игрите за Ouya трябва да са интересни и разнообразни. Ако тези предпоставки се изпълнят, нищо чудно по време на коледния сезон през 2013 година един от най-поръчваните продукти да е именно конзолата с Android.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари