Игрите от серията Half-Life навярно са модифицирани повече на брой пъти, отколкото техният идеен и технологичен прародител Doom. Популярният модър Vergil продължава да развива своя проект на Half Life 2  с енджина Unreal Engine 4.

Този път няма нищо кой знае колко неочаквано.  Vergil просто е прехвърлил файловете от енджина Source към Unreal Engine 4. Но е полирал някои особености и сега светът на Half-Life очевидно е по-приятен за окото. Получила се е една нова анимация на най-популярната за всички времена екшън игра. Но оригиналното виждане, усещането и атмосферата са запазени.

Проектът все още активно се разработва. Не се знае дали ще бъде довършен до край и публикуван. Към днешен ден, в тази версия на играта е възможно единствено взаимодействието с околната среда. Не може да се минават нивата и няма как да се стреля на воля и да се разговаря с NPC-тата.

Независимо от бъдещето на този римейк, интересно е да погледнем как изглеждат четири минути геймплей на съвременен рендер.

Някой геймъри считат, че по този начин Vergil за пореден път напомня на Гейб Нюъл да направи Half-Life 3. От това Гейб ще стане много по-богат, а геймърите много по-доволни.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
0110100
0110100

Ми то изглежда същото!?
…valve просто имат гениални дизайнери.
Да направиш игра която години след това да изглежда доста добре сравнена с новите game engines си е направо изкуство!