4A Games: Мултиплейър? Не ни интересува

4
400

Неизвестно защо, но 4A Games продължават да бъдат питани за мултиплейър в Metro и те продължават да отговарят едно и също: нямаме интерес към него. Заявиха го за пореден път в интервю за Game Informer.

„Не бих казал, че мултиплейърът не е интересен от техническа гледна точка, но фокусът ни с Metro винаги е бил да доставим преживяване, задвижвано от историята си – разбирате, да се поставите на мястото на някой, който живее в този свят“, обяснява изпълнителният продуцент на играта Джон Блок. Той споделя, че по време на работата по Exodus, екипът е експериментирал с кооперативен режим, но не са били впечатлени от постигнатите резултати. „Това си е нещо съвсем различно, в собствена си категория. Трябва да прекараш толкова време в направата му, колкото и работата по основната игра. Мултиплейърът? Да, възможен е. Но да го вкараме само защото да присъства такава възможност? Нямаме интерес от това. Ако го направиш, трябва да е наистина нещо уникално. Имаме идея… засега обаче не се занимаваме с нея“, обяснява на свой ред творческият директор Андрий Прохоров.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари