Миналата седмица пристигна на интересно и много симпатично инди заглавие. Неговото име е Motherboard, а авторите му – младото полско студио 95 Pixels. Играта се разработва за персонални компютри и за съжаление все още нямаме точна дата на излизане.

В Motherboard влизате в ролята на Бит – опитен работник във вътрешността на десктоп компютър, който освен негово работно място е разбира се и негов дом. Но той е нападнат от ужасен вирус. Това провокира нашият герой да поеме на едно опасно пътуване с цел спасяването на дънната платка и своя дом, отправяйки се към Процесополис. Всички компоненти, истински градове със свои жители и работници, очакват появяването ви, като техен спасител.

„Сянката на неизвестна враждебна сила инфектира мирния свят на Мадърборд. Когото и да пипне се превръща в негов войник. Не е известно откъде е дошъл. Дали това е древното зло, което винаги е населявало подземния свят? Или идва от Земята на вечна светлина и тъмнина? Никой не знае, но врагът трябва да бъде победен В противен случай, Мадърборд ще престане да съществува! Motherboard е екшън-приключенска игра, чието действие се развива в компютър! Влезте в ролята на Бир – един от жителите на дънната платка и му помогнете да спаси света от вируси!“, гласи анонса на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари