A Plague Tale: Innocence вече е златна

0
91

Asobo Studio и Focus Home Interactive обявиха, че A Plague Tale: Innocence вече е „златна“ – работата по играта е напълно приключена.

A Plague Tale: Innocence е средновековна приказка, разказваща ви историята на Амисия и Хюго, две деца, опитващи се да оцелеят във враждебната среда на Франция от XIV век. Преследвани от войниците на Инквизицията и опитващи се да останат незасегнати от смъртоносните пълчища плъхове, двете деца трябва да намерят своя път и да разкрият на света мрачна тайна.

Играта се отличава с изключителен художествен стил, предлагайки интересни механики, стелт и комабат елементи, предизвикателни загадки и интригуваща история.

„Проследете мрачната история на Амисия и малкия ѝ брат Хюго в едно затрогващо пътуване през най-мрачните часове на историята. Преследвани от воините на Инквизицията и заобикалени от неудържими рояци плъхове, Амисия и Хюго ще се опознаят по-добре и ще трябва да започнат да си вярват. Борейки се срещу непреодолимите предизвикателства, те ще се опитат да намерят своята мисия в този брутален и безмилостен свят“, гласи официалния анонс на играта, която излиза на 14-ти следващия месец.

Предварителните поръчки вече са открити, като за всички направили такива ще бъдат доставени като бонус три алтернативни костюма и специален герб за Амисия и Хюго, а за притежателите на PlayStation 4 има подготвена специална динамична тема. Играта излиза за конзоли и PC.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за