A Plague Tale: Innocence с над 1 милион продадени копия

1
582

Миналата година не беше сред най-силните или продуктивни за гейминг индустрията. Измежду скандалите, разочарованията и незавършените продукти се появиха шепа, но качествени заглавия, които си заслужават – A Plague Tale: Innocence е сред тях.

Сюжетната линия проследява две невинни деца, чиито живот внезапно се преобръща и трябва да разчитат на собствените си умения за оцеляване в мрачна Средновековна Франция, която преминава през един от най-пагубните периоди в историята на човечеството, а именно Черната смърт.

A Plague Tale: Innocence има уникален чар и въпреки линейния и опростен геймплей, успява да улови настроението на онези страховити времена. Историята е ключов елемент и придава силна емоционалност спрямо главните герои и засилва още повече усещането, че сте част от случващото се. Самият геймплей предлага неангажиращи пъзели, промъквания крадешком на различни места, където вършеят стражи и огромни предизвикателства в лицето на ордите от плъхове, които дебнат от всеки ъгъл. 

Вчера стана ясно, че играта надмина над 1 милион продажби в глобален мащаб от излизането си. 

“Целият екип на Asobo Studio е изключително горд от развитието на A Plague Tale: Innocence в рамките на една година, заедно с Focus Home Interactive на наша страна,” казва съоснователят на Asobo Дейвид Дедийн. “Всеки ден все повече и повече играчи преоткриват историята на Амисия и Хюго, което за нас е огромен източник на мотивация. Нямаме търпение да ви предоставим други приключения, съпътстващи силни емоционални преживявания!”

Разработчиците обявиха, че ще има продължение, но на този етап изглежда, че е далеч във времето.

В момента A Plague Tale: Innocence предлага 66% намаление от цената до 9 юли, което означава, че ще ви струва 15,29€. Играта е достъпна за PC и Playstation 4.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари