Activision и Infinity Ward представиха официално следващия сезон на една от най-успешните игри на 2019, Call of Duty: Modern Warfare. Вторият сезон на играта излиза днес.

Някои от нещата, които изтекоха като информация в края на миналата седмица получиха потвърждение, докато други не бяха споменати в изтеклите данни за това, което ще бъде представено. Rust, мултиплейърната карта отново е тук, както и Ghost. Нови оръжия и предизвикателства, специални събития режими и карти, като например допълнението към Special Ops Survival – Azhir Cave.

Още в първия ден на сезона се появяват и картите Rust и Atlas Superstore. Първата от тях е позната на ветераните на поредицата от Modern Warfare 2, а втората е изцяло нова карта, който ви представя закритото пространство на огромен склад и възможността да водите яки битки между редиците и стелажите и купищата стока.

 

„Заедно с Atlas Superstore, играещите Modern Warfare ще получат допълнителни карти за режимите Ground War и Gunfight. В Ground War, те могат да открият Zhokov Boneyard – огромно гробище за летателни апарати с достатъчно място за залавяне на целите, разширяване на територията на вапия екип и терен за водене на бой с превозни средства“, пише в блога на PlayStation Стефани Гловър. „Що се отнася до Gunfight, ще може да се насладите на Bazaar, малка секция от улици Урзикстан, които са превърнати в бойно поле, представящо тактическо и бойно предизвикателство“.

И разбира се през целия сезон ще получите достатъчно възможности за покачване на ранга си чрез участие и победи в специални събития и назначения, специални операции и мултиплейърните режими. Пълният списък с промени и изненади, които ви очакват във втория сезон на играта може да видите тук.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
HOOB
HOOB

Някой ще напише ли статия и за Warcraft 3 Reforged ???