Activision разпространява тийзъри за следващата си Call of Duty игра директно в Warzone

0
153

Call of Duty: Warzone още не се е отърсила от огромната си популярност в света на гейминга, но Activision и Infinity Ward вече се подготвят за разкриването на следващата част от франчайза. От известно време феновете обсъждат потенциалния анонс на Black Ops: Cold War. Необичаен „бъг“ в Warzone дава повод на всички да мислят, че дебютът на играта (или каквото и да е това) е близо.

Напоследък много играчи се оплакват от внезапна поява на екран със статичен шум по средата на мачовете им в Warzone. Някои от тях успяха да запишат явлението по време на стрийминг сесии и сега е ясно, че то носи със себе си някои тайни. По време на „смущението“ по екрана се появява фразата „познавай историята си“ и „обречен да повториш“. По време на мача абсолютно всеки играч вижда тези съобщения по едно и също време. Това може да е интересна случка или неудобно препятствие, в зависимост колко нажежено е положението ви по време на игра.

Новата Call of Duty – Black Ops: Cold War беше случайно разкрита преди около две седмици по време на промоционалната кампания на Doritos. Междувременно Тейлър Куросаки от Infinity Ward уверява, че това няма да бъде краят на развитието на Warzone, даже напротив:

„Call of Duty вече се превърна в жанр сам по себе си, той има различни разклонения, всички свързани по някакъв начин. Warzone ще бъде правата линия, обвързваща се с всеки отделен подфранчайз в света на CoD“.

Абстракцията настрана, Battle Royale игрите не са създадени с целта да отшумят в рамките на година-две, така че шансът Warzone да надживее дори наследника си Black Ops: Cold War е голям.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари