Relic Entertainment и World’s Edge публикуваха в края на тази седмица нова информация и геймплей към Age of Empires 4. Играта излиза тази есен в Windows Store, Steam и за абонаментната услуга Xbox Game Pass.

Играта ще донесе в началото четири исторически кампании, осем цивилизации, с които ще може да играете и четири големи ери: имперска, средновековна, крепостна и феодална. Сред разкритите сега цивилизации бяха показани монголската, английската, китайската и делхийския султанат.

Age of Empires 4 ще внесе различни нови механики и елементи, като например нов начин за представяне на кампаниите, черпещ вдъхновение от ръкописите на времето, както и „Златните войници“, нов начин за представяне на историческите събития, пренасяйки ви към местата на действие в сегашно време. Това цели да помогне на играещите да си представят по-добре показаното в играта, като Microsoft сравнява въпросните презентации с документални филми на Би Би Си.

Relic представиха също така и геймплей от играта, включващ битките между норманите и анличаните, бърз поглед над морските битки, както и над китайската цивилизация, които може да видите по-долу.

Притежаваща огромен потенциал, Китай се стреми постоянно към разширяване на своята територии и създаването на огромни армии, които да смажат всякаква съпротива. Дехийският султанат от друга страна е цивилизация, съсредоточена над науките и проучванията.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари