Age of Empires: Definitive Edition е забавена за началото на 2018

0
191

Microsoft Studios съобщиха, че Age of Empires: Definitive Edition, ремастерираната версия на класическата стратегия, ще бъде забавена. Играта трябваше да се появи на 19-ти, но дебютът ѝ е отложен за началото на следващата година.

„Когато се заехме с работата по Age of Empires, ние трябваше да уточним степента на реставриране на старата игра, която трябва да включим. Предизвикателството пред повторното публикуване на една класика е точно това: това е класика и заслужава да се отнасяш към нея с внимателно почитание. В същото време обаче, в един така жизнен жанр, нормите еволюират постоянно, технологията също, както и очакванията на геймърите. Това важи, както за RTS игрите, така и за всички останали жанрове. Така че предизвикателството беше да пресъздадем това изживяване, не както „в действителност“ е било, а както си го спомняме. Как може да пригодим една игра за днешната действителност, докато в същото време запазваме забавлението, откривателството и магията на това първо преживяване?“, пишат разработчиците на играта. Заедно с това, те съобщават, че със забавянето откриват свободно място за още повече участници в бетата на Age of Empires: Definitive Edition. Ако искате и вие да се включите в нея, може да последвате тази връзка.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!