Age of Empires Online вече може да се играе безплатно

13
101

Играта Age of Empires Online премина изцяло към модела „free-to-play” и всеки любител на стратегиите вече има чудесната възможност да се забавлява с историческата сага без да плаща нищо. Това съобщи разработчикът на заглавието Gas Powered Games, цитиран от Eurogamer.

В миналото Age of Empires Online можеше да се играе само за ограничен период, а след това геймърите трябваше да платят, ако искат да продължат да се развиват. Някои от основните елементи, нужни за еволюция бяха достъпни само след предварително заплащане с истински пари.

„По всяка вероятност сме отблъснали доста геймъри, които щяха да продължат да играят, ако имаха възможност да продължат развитието на своята цивилизация.

С въвеждането на имперски точки и пълноценен „free-to-play” модел даваме възможност на феновете да получат точно това, от което имат нужда. Платените пречки вече са минимални, а начините да се избегнат разходите са доста повече отпреди.”, са обяснили хората от Gas Powered Games.

Като допълнителен бонус, всички настоящи играчи получават по 500 имперски точки, които могат да харчат както намерят за добре. Собствениците на нови акаунти пък ще започват със 100 точки.

Age of Empires Online излезе през миналото лято и се прие добре както от критиката, така и от геймърите. Това е стратегия в реално време със силни исторически елементи. Издател на заглавието е редмъндският гигант Microsoft.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
13 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари