Triumph Studios и Paradox Interactive анонсираха следващия експанжън за успешната им 4Х стратегическа фантазия Age of Wonders: Planetfall. Със значително повече съдържание от предното допълнение към играта, Star Kings ще предложи какво ли не – от диворастящи гъби със съзнание и нови забележителности до изцяло нова кампания. Експанжънът е последното допълнение, което ще излезе за играта. То ще се появи за всички достъпни платформи на 10.11.2020.

Сред основните характеристики на Star Kings ще са изцяло новата фракция The Oathbound, нова история и свързаната с нея кампания, Граал конфигурации, нови животни, които ще попълнят фауната на Planetfall и още ново съдържание. Заедно с експанжъна, Triumph ще безплатен пач за играта, който ще донесе нововъведения за всички.

Новата фракция – The Oathbound – представлява група от благородни паладини, които пилотират огромни mech-ове и притежават могъщи оръжия, с които разкъсват своите врагове. Основно място в тази нова фракция заемат Проницателите, интелигентни лидери на паладините, които помагат на братята си в битка със способността си да виждат напред във времето, благодарение на връзката им с мистериозна компютърна система.

Новата кампания ви насърчава да поведете в мисия един смел паладин за спасението на цялото човечество чрез митичната Граал конфигурация. Пътуването ще го отведе през галактиката до легендарната планета Юниън прайм, на която се е родил Звездния съюз и отдавна забравени тайни биват разкривани пред него.

По отношение на новите попълнения на животинския свят, тук ще бъдат представени три основни вида: псиониката, вампироподобни скални създания, които се хранят с енергия от психиката, апостатите, преди членове на Oathbound, а сега същества, които са се отдали на хаоса и мицелианите, съзнателни гъби, които са поели контрола над фермерското оборудване, за да се превърнат в киборги.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари