Преди няколко дни ви съобщихме за състоялата се на 20-ти този месец премиера в Steam на Aircraft Carrier Survival. Ставаше дума за военен симулатор, но не какъв да е, а доста уникален, като тематика – игра, в която управлявате самолетоносач и неговия екипаж. Не чуваме всеки ден за игри, в които може да поемете управлението на цял самолетоносач и сякаш не беше трудно да се предположи, че играта ще се превърне в хит в магазина на Valve. Което и се е случило. Разработчикът Gambit Games и издателите от Creative Forge споделиха новината, че едва за 24 часа Aircraft Carrier Survival е възвърнала на създателите си в пълен размер разходите за продукция, тестване, локализация и маркетинг. Те възлизали на 400 000 полски злоти или малко над $90 000. Creative Forge дават също така и разбивка на страните, от които идват най-много продажби: САЩ, Китай и Германия.

Aircraft Carrier Survival ви поставя в средата на Втората световна война, където вие трябва да се грижите за поддръжката на огромната машина и бойната техника на нея, като предлага висока степен на къстъмизация – от самолетоносача и самолетите на него до външния вид на героя ви, като предизвиква стратегическото ви мислене. Както може да се види от страницата на играта в Steam, коментарите за нея са предимно положителни, но ако мислите да си я поръчате (предлага с безплатно ръководство, което може да свалите), може би не е зле да почакате някоя и друга седмица, понеже, както посочват някои, Aircraft Carrier Survival все още май не е идеално оптимизирана, но Gambit Games издават всеки ден кръпки за различни проблеми. Очаква се да има версия на Aircraft Carrier Survival също и за конзоли (макар и да не се уточнява от кое поколение), както и за Nintendo Switch.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари