Amazon обявиха, че тяхната MMORPG игра, New World, ще излезе през следващата година. Причината за забавянето на премиерата ѝ е изразеното недоволство на част от хората, взели участие в алфа-тестовете на играта. Това беше обявено в блог публикация от края на миналата седмица. В него се подчертава нуждата от създаването на „повече преживявания“ в средата и края на играта.

Новината идва на фона на обявеното връщане на безплатния шутър на студиото Crucible в закрита бета. Решението на Amazon за това беше провокирано от спада в интереса към играта веднага след официалното ѝ пускане. Двете игри представляват амбицията на компанията да се намеси на полето на ААА игрите. Досега Amazon имаха няколко опита в гейм сектора с мобилни заглавия и рейсинг заглавието The Grand Tour Game.

„Ние желаем играчите да са напълно погълнати в играта и да знаят, че студиото ни държи на качествен и продължителен геймплей, на който може да се доверите, и това означава допълнително време, за да доведем нещата до нивото, до което искаме преди официалното пускане“, пишат Amazon. „В резултат на това, ние променяме премиерната дата – и съответно последния ни бета тест – за пролетта на 2021. Не вземаме това решение с лекота и желанието ни е да ви доставим играта възможно по-бързо и с най-високо качество, с някои допълнения, които ще направят преживяването дори по-добро“.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари