Amazon представя детайлен преглед на предстоящата си безплатна игра Crucible

0
186

Amazon разкри няколко видеоклипа с геймплей на обещаващата нова игра Crucible, заедно с по-конкретни детайли за първата голяма разработка на студиото.

Crucible е безплатен PvP шутър ориентиран около екипна игра, който предстои да излезе на 20 май в Steam. Характерни за геймплея са MOBA елементи (като до известна степен напомня на вече несъществуващия Paragon от Epic Games), както и други разнообразни механики. Докато играчите се бият срещу своите опоненти, по пътя си те ще се сблъскват с вражески единици, които ще им носят както ресурси, така и опит, който повишава нивата на техните герои. 

Видеоклиповете по-долу показват всеки от трите режима на играта, които ще са достъпни, след като играта излезе. В Heart of the Hives, два екипа от по четирима влизат в съревнование да победят същества, които принадлежат на рояк и целта им е да се сдобият с техните сърца. Първият екип, който събере три от тях печели.

Alpha Hunters пък предизвиква осем екипа от по два играча, които се впускат в яростна битка – последният оцелял е победител.

И най-накрая в Harvester Command, два екипа от осем човека влизат в битка за контрол над есенцията на Жътварите. Въпросните жътвари генерират точки на базата на бройката, която успеете да удържите. Екипът събрал 100 точки е победоносен.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари