Amnesia: The Dark Descent и Crashlands са безплатни в Epic Games Store

0
230

Ето, че петък дойде и уикенда е на своя праг, което за всеки себеуважаващ се геймър е идеалния момент за разпускане с някоя игра. Имайки предвид състоянието на икономиката в момента, всяка стотинка има значение и вероятно би било глупаво човек да се замисли да ги прахоса за видео игри. Ако сте от тези хора, нека ви предложа две игри, които няма да ви струват пукната пара.

Epic Games Store представи следващите си игри за тази седмица в лицето на Amnesia: The Dark Descent и Crashlands, които стилово нямат абсолютно нищо общо.

Феновете на силни усещания в гейминг средите може би добре познават Amnesia: The Dark Descent, като една от най-внушителните survival horror игри, която е от създателите на SOMA и Penumbra сериите – Frictional Games. Играта плавно ще ви потопи в задушаваща клаустрофобия и ментален терор, който ще тества главния герой до абсолютния лимит на неговия разсъдък; истина ли е случващото се или зловеща игра на ума? Нека тези от вас, които все още не са дръзнали да пробват това заглавие да се възползват от тази…примамлива оферта. 

Ако игрите на ужаси обаче не са по вашия вкус и търсите нещо по-неангажиращо и релаксиращо гейминг преживяване, то Crashlands вероятно ще ви донесе удовлетворение. В съществото си, това заглавие ви поставя в ролята на междугалактически превозвач, чиято последна пратка е отклонена от извънземна раса на име Hewgodooko, заточвайки вашия герой на непозната планета. Играта включва огромен избор при създаване на различни предмети, RPG прогресия и бойна система, която се базира на уменията, които сте развили.

Офертата е вече достъпна, но не забравяйте, че тя има край и той настъпва на 7 май.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари