Android версията на Life is Strange с премиера следващия месец

0
205

Неочакваният инди хит от 2015 ще направи своя дългоочакван дебют за мобилната операционна система на Google съвсем скоро.

В седмицата, в която Dontnod Emtertainment издава своята най-нова игра, Vampyr, студиото обяви, че предварителните регистрации за Android версията на Life is Strange вече са открити. Играта излиза за мобилни устройства с Android през юли.

След като вече се появи за iOS, Life is Strange излиза и за другата популярна мобилна платформа с пълна поддръжка на контролер, тъчскрийн интеграция, социални функции и фото режим. Първият епизод на играта ще е безплатен, докато следващите части ще могат да се поръчат поотделно или в пакет.

Излязла преди три години за PC, Xbox One и PS4, Life is Strange разказва историята на Макс Кофилд и нейната приятелка Клоуи Прайс, които разследват мистериозното изчезване на тяхна съученичка от колежа в Аркадия Бей.

Тийнейджърката sci-fi драма се отличава с история, която беше радушно приета от геймъри и критика, които подчертаваха богатата история, сложните герои и начина, по който студиото развива чувствителни и актуални теми.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за