Angry Birds Star Wars вече във Facebook

0
20

Ако искахте да играете Angry Birds Star Wars, то вие трябваше да имате смартфон или таблет. От днес вече може да играете една от най-известните игри в най-известната социална мрежа – Facebook. Играта е почти идентична с мобилната версия.

Понеже играта е във Facebook ще имате възможността да сравнявате точките си с тези на приятелите ви. Все пак не всичко е съревнование. Друга нова възможност е изпращането на подаръци в играта до други играчи на Angry Birds Star Wars.

Rovio ще подарява на играчите във Facebook по пет нови нива всяка седмица, което ще накара много хора да я играят именно там.

Не е ли достатъчно? Спокойно, има и още. Ще има и седмични турнири, които вие и вашите приятели ще може да печелите и да получавате различни екстри за играта.

За сега новите екстри са: Blaster Droid, Saber Sling и Thermal Detonator. С Thermal Detonator ще може да поставяте бомба изненада, Blaster Droid служи за лазерно разрушаване, a Lightsaber Sling е за по-далекобойна прашка, с която изстрелвате птицата.

Нещо ново е, че ще може да дублирате птица по желание. По този начин може да изиграете дадено ниво по различни начина за да може да направите най-много точки.

От Rovio са обещали дори още изненади в близкото бъдеще.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари